Onze dienstverlening

Het vinden van een goede hovenier of tuinman is niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig kunt u via Offerteparadijs snel, makkelijk en gratis diverse hoveniers met elkaar vergelijken voordat u een afspraak gaat maken. Uw klus komt terecht bij diverse hoveniersbedrijven in uw regio. Binnen 24 uur krijgt u diverse offertes toegezonden die u kunt vergelijken op prijs en kwaliteit. Zit er een geschikte offerte tussen? Dan maakt u zelf een afspraak met de hovenier. Geen geschikte offerte ontvangen? Dan zit u nergens aan vast! Geen verplichtingen, geheel vrijblijvend.

Welke diensten kunt u verwachten van onze bedrijven

Al onze aangesloten bedrijven zijn erkend, hebben jarenlange ervaring en voldoen aan onze kwaliteitseisen. U bent dus verzekerd van uitstekende service en kwaliteit. Diensten die onze hoveniers uitvoeren zijn o.a.:

  • Advies en ontwerp van tuinen
  • Aanleggen en onderhouden
  • Complete tuinrenovatie
  • Snoeien
  • Grasverzorging
  • Etc.

Zoals u hierboven kunt lezen bent u hier aan het juiste adres om uw tuin zomerklaar te maken. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Kwaliteit en service

Offerteparadijs is een van de snelst groeiende offertesites in Nederland. Dit komt door onze uitstekende service en de erkende aangesloten bedrijven die jarenlange ervaring hebben met hovenierswerkzaamheden. Ook voeren wij steekproefsgewijs controle uit op de geleverde werkzaamheden. Zo bent u verzekerd dat uw tuin helemaal goed opgeleverd wordt zoals u dat wenst.  

Beoordeling