Tuinonderhoud

Het onderhouden van uw tuin is maatwerk. Iedere tuin heeft namelijk andere planten en vraagt per seizoen dus ook om specifiek onderhoud. Onze aangesloten hoveniers hebben hier veel ervaring mee en kunnen voor uw tuin een onderhoudsplan op maat maken. Op deze manier weet u precies wanneer de tuinman langskomt en welke jaarlijkse kosten hieraan verbonden zijn. Zo kunt u er voor kiezen om uw tuin een jaarlijkse of maandelijkse onderhoudsbeurt te geven of kiezen voor een voorjaarsbeurt of winterbeurt. Al uw wensen kunnen onze hoveniers voor u realiseren!

De tuin zomer klaar maken

Nu de lentezon doorgebroken is willen veel mensen hun tuin weer op orde maken. Om uw tuin weer in goede staat te krijgen moet er onderhoud gepleegd worden. Hierbij kunt u denken aan:

  • Gazon onderhoud
  • Het snoeien van planten en bomen
  • Nieuwe tuin aanleggen
  • Sierbestrating
  • Zaaien en maaien

Voor alle bovenstaande zaken en meer kunt u gebruik maken van ons landelijk netwerk van erkende hoveniers.

Van ontwerp tot realisatie

Een mooie tuin krijgt u niet vanzelf. Een doordacht en goed ontwerp is de basis van een mooie tuin. Onze hovenier kan, samen met u, een ontwerp maken van uw nieuwe droomtuin. Hierbij bespreken we uw persoonlijke wensen en brengen we op papier in kaart hoe uw tuin er uit gaat zien. Pas als u helemaal tevreden bent over het ontwerp gaan we over tot realisatie en het beplantings-plan.

Vraag gerust een gratis offerte aan om diverse hoveniers bij u inde regio te vergelijken op prijs en kwaliteit. 

Beoordeling